onsdag 7 april 2010

GÖTT!!!!

Fasen vilket gött väder det är nu..även om solen inte är framme så är det så mycket varmare o skönare ute! Gäller att passa på att vara utomhus så mycket det går nu. Förhoppningsvis så börjar ja snart jobba igen :) Så man får njuta utav att vara hemma någon vecka till...men jag längtar så till jobbet! Man blir lagomt uttråkad att gå hemma hela dagarna i 6 månader. Usch!!!!

idag va Helena o Nova här en liten stund o hälsade på. Va trevligt som alltid :)
När Pierre kom hem från jobbet så tog vi på oss o gick ut i trädgården. Jag grävde upp alla fula döda växter o la på ny jord. Pierre åkte till skogen o plockade stenar åt mej som vi la i ytterkanten av rabatten. Blev jätte jätte fint! Nu får solen o sommaren komma så ja kan få plantera lite sommarblommor :)
Satte mina dahlia lökar idag...fast i hinkar så de rotar sej ordentligt innan ja sätter dom i rabatten. Vill ju inte att de ska dö. Oliwer va självklart med och hjälpte till..han satt på knä i rabatten så han va VÄLDIGT skitig när vi skulle gå in..haha så himla söt min lilla plutt!
oliwer o ja va till hans logoped Kerstin idag oxå. han har fått bilder med olika saker på som han ska peka på så vi förstår vad han vill. Tex vad han vill äta lr om han vill läsa en bok o så. Eftersom han inte talar så mycket så är det de som passar honom bäst just nu. Vi har lärt oss lite stödtecken oxå men det är lite svårt för Oliwer att göra tecknena eftersom han inte använder son vänstra hand så mycket så bilderna är mycket bättre.

ne nu ska vi äta..lax, potatis o kall sås.!! Mums
Bye bye


2 kommentarer:

  1. haha va söt o skitig.. va fint de blev me stenarna nice.. nej du får f*n komma hit o fixa i våran trägård sen :)

    SvaraRadera
  2. hahaha...klart ja gör helena...hur mycket får ja?? hahaha

    SvaraRadera