tisdag 6 april 2010

Ny hårfärg


Den här mörka hårfärgen är borta nu :)


japp..idag fick jag en ny hårfärg :) Men det är inte klart än..ska iväg på fredag igen o lägga i slingor oxå. Det va ett himla stort projekt att få lite ljusare hår..hihi...satt 2 timmar hos frisören idag o då hann han inte klippa det. Så på fredag blir det lite slingor och klippning. Ska bli gött när det är färdigt o fint. Mitt hår är verkligen risigt o behöver sej ett klipp...hihi..ska bli gött oxå med lite ljusare..lite vår/sommar fräsch är inte fel det.
Fasen har haft huvudvärk hela dagen tror ja..usch...men det är nog för jag sov så dåligt inatt. Oliwer krånglade så ja fick ju knappt sova..fyyyy tusan! Så idag blir det tidigt i säng. Oliwer somnade redan vid 18 tiden. Skönt att han tog en tidigt kväll..hihi...så man hinner varva ner lite innan det är dags för mej att slänga sej i bingen.

fasen vad ja är sugen på en till tatuering. Har nästa glömt hur ont det gjorde så nu är det kanske dags för en ny. Satt igår kväll o kollade lite på nätet vad det finns för olika o då blev ja riktigt sugen. Men ja har inte riktigt bestämt vart den ska sitta...har ett motiv men är inte riktigt säker än. Får se vad som händer.

Åh vilket härligt väder det har varit idag även om solen inte har varit framme så mycket så är det så mycket varmare ute nu! Så jädra gött...har varit ute i trädgården o krattat ihop löv som vi inte hann med i höstas. Så imorgon måste ja fixa säckar så ja kan åka o slänga alla löv. har även varit o hämtat en spade hos mamma så ja kan gräva mitt grönsaksland....men ja vet inte riktigt vart jag ska ha det...har ju inte någon superstor trädgård precis..men ja måste ha ett iaf :)

ne nu ska ja slänga mej i soffan en stund..natti natti!! ha en underbar kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar