måndag 12 april 2010

Helgen

Jahapp...då va det måndag igen. Helgen har väl inte varit den bästa. Oliwer har varit så hostig o haft astma hela helgen..vi har knappt fått sova någon av oss. har varit en jobbig helg. fattar inte varför det inte ger med sej. Den här gången håller det i sej långe. Han är fortfarande inte bra. Bättre men inte bra. Han hostar o är tät. Fy det är så jobbigt för honom lilla plutten min. Men det är så skönt för hans astma brukar komma med längre mellanrum nu..förut hade han astma varannan vecka typ. O det va jobbigt!

Natten till söndagen blev Pierre o jag sjuka..i någon typ av magsjuka. Jätte konstigt va det..Jag mådde så illa så ja trodde flera gånger ja skulle behöva springa o kräkas men ja slapp det. Sen gick illamåendet bort o då kändes de som om ja hade kräkts hela natten. Jag va helt matt o yr. Jätte konstigt. Pierre han sprang på toa hela dagen tycker ja men de kom aldrig igång på honom heller riktigt. Så jädra konstigt. Men skönt att man slapp spy stup o kvarten. Idag mår ja lite illa men känner mej mycket piggare. Skönt skönt.
pierre fyllde 30 år igår så de va nog ingen rolig födelsedag för honom men det ska vi ta igen den 1maj. Han fick en kryssning av mej i födelsedagspresent :) Vi ska åka hela familjen o så ska Anki, Jonas och Noah med oxå. Ska bli så mysigt!

Tror ja ska ta en promenad så Oliwer o ja kommer ut i friska luften..kanske vi mår bättre sen.

Börjar vänja mej med min nya frisyr nu med...blev lite kortare den här gången så det tar några dagar innan man vant sej. Färgen blir nog kanon fin när det är klart. Ska iväg på tisdag o göra slutfinischen. Lite mera slingor sen är det färdigt :) men ja är så nöjd redan!!!
Lägger ut en bild på frisyren o på en sjuk liten smalis!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar