söndag 7 februari 2010

Ånnaboda

Vilket underbart väder det va idag när vi vaknade!! Man kunde ju inte göra annat än att äta frukost o bege sej ut! Ringde fam. Frisk/Johansson o bestämde med dom att åka till Ånnaboda! Vilket vi gjorde. Efter bök o stök med att fixa matsäck så kom vi tillslut iväg. O vi va inte ensamma i Ånnaboda...Jisses vad mycket folk det va där. va någon skidtävling så som sagt..ensamma va det sista vi va! Det första Pierre gjorde va att greppa tag i Anki o Jonas bobb o ge sej nerför backen...herreguuuud vilken barnunge jag har till karl..haha...ibland bra ibland mindre bra.
Jonas hittade ett ställe där vi kunde sätta oss o grilla korv...men såklart så dög det inte åt mej o Anki så vi tvinga med alla att föja med oss....men vi hittade så klart inte något bättre ställe så det slutade med att vi gick tillbaka till det stället Jonas hade gett som förslag..haha brudar =)Men men..Jonas blev nog nöjd iaf ;)
Det blev korvgrillning o lite pulkaåkning. haha...Oliwer o Pierre åkte lite bobb men mera än så blev det inte. bara en massa korv ätande. Anki stackarn hade inga bra skor på sej så hon höll ju på att förfrysa tårna! Dom va säkert som isbitar i skorna. Tyckte synd om henne. Så när vi hade ätit klart korven åkte vi hem igen..haha men vi va väl ute ca 2timmar iaf =)
Riktigt mysigt va det!!!!
Vi följde med hem till Anki o Jonas och blev kvar där hela kvällen. Anki åkte o tränade fotboll...hurtbullen...Jonas o ja fixade maten o Pierre lekte med barna. När Anki kom hem så åt vi...mumsigt!! Kycklingpaj o massa god sallad till.
Sen blev vi trötta så då åkte vi hem....ååå skönt att vara hemma igen =) Även om vi inte va ute så länge så känns det att man inte har latat sej idag iaf!
Nu skulle ja lägga oliwer men han vägrade sova!! Ville verkligen inte sova idag..Pierre fick gå upp o ta över..tog ett tag för honom med att få oliwer i säng men tillslut så. Får vi se hur det går imorgon...han ska ju på dagis kl:08.00
Blir jag som får ta den smällen! Pierre ska ju till jobbet...fan va gööt!!! Han har fått börjat jobba på kilsta igen! Jag är så jävla glad för det...det är inte kul att gå arbetslösa bägge två!! Så dåligt med pengar blir det ju!!!
Ne nu ska ja krypa ner i soffan en stund..sen blire natten!! Natti natti







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar