måndag 8 februari 2010

Habiliteringen och storstädning stod på schemat idag






Sötnosen Oliwer














Idag har Oliwer varit på dagis...hade gått jätte bra. Han trivs så bra på dagis. Det är så kul o se =)
Idag när jag hämtade Oliwer så åkte vi direkt till habiliteringen där vi skull träffa Oliwer sjukgymnast för en CPUP mätining. Då mäter de hur mycket Oliwer kan tex böja på benen och fötterna plus lite andra grejer... Han va så duktig. Protesterade inte alls mycket..ja blev så stolt =)
Sen efter det så åkte vi hem o tog det lugnt..åt lite mellis, sen va det dags att sätta igång med lite städning. Oliwer har lekt med sina bilar så han lät mej städa ifred. Så skönt när han kan leka lite själv så man får lite gjort. Så hela lght blev ordentligt städat idag. Så skönt att det är gjort..nu behöver man inte tänka på det varje dag...hihi.
Nu ikväll kom Pierres mamma o pappa med lilla Mio. Vi ska vara hundvakt nu tills på onsdag. Får hoppas det går bra med Ludde...men dom verkar trivas bra ihop.
Mio skäller litte när han hör ljud o så...hoppas bara inte det stör grannarna...fast det tror ja inte. Tur vi bara har en granne.
ja just det...idag hämtade Pierre ut våra bokstäver vi hade beställt på hus no4.
Vi ska ha dom på en hylla ovanför sängen. Det står: PIERRE <3 IDA det kommer bli så fint...hihi....
Pierre va o storhandlade förut...o så kom han hem med rosa/vita tulpaner! ÄLSKAR verkligen tulpaner!!! Det är kärlek det..min gubbe =)
Ne nu ska ja sätta mej vid tv:n en stund...sen blir det nog tidigt i säng ikväll..så ja orkar upp imorgon för att köra Oliwer till dagis.
natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar