onsdag 10 februari 2010

Till Salu






73000:- för den här fina bilen! Slå till vettja!







Jahapp...då satt man här vid datorn igen...haha..som alltid.
idag skulle ja träffa min jobbcoach...men de va helt sjukt..ja gick ut med Mio o Lidde strax innan...och blev jätte yr i huvudet o började må illa. Kändes som att ja skulle ramla omkull...de va riktigt otäckt faktiskt..fy!! Så ja fick vända hem igen o ringa min jobbcoach o avboka. Vilket va lite synd för ja tycker det är skit bra att träffa henne. Hon ger mej mycket stöd o så. Känner mej så taggad efter ja har varit hos henne. men men så är det ibland..får hoppas hon kan boka in ett nytt möte snart.
Fick gå o vila en stund ist. Sen va det dags att hämta Oliwer på dagis. O efter ja hämtat honom åkte vi raka vägen till Oliwers morfar för att tvätta bilen. O vad den blev REN!!!! har inte blivit tvättad på jag vet inte hur länge! Den blev så fin!! Kändes riktigt roligt att åka därifrån i en ren bil.
Så nu har vi tagit kort på den o satt ut den på blocket...ja just de...den är till salu. Lite tråkigt faktiskt..men vi måste. Vi måste köpa en bil som är mera anpassad efter Oliwers behov. Så ja hoppas vi får den såld snart så vi kan köpa en bil som passar oss bättre. men det är med sorg i hjärtat vi säljer den. Får hoppas någon annan kan bli glad utav den ist för vi.

Pierre är iväg o tränar..o ja skulle lägga Oliwer...lätt som en plätt!! Jaaa.lr hur...inte!! han vägrar sova..ligger o skriker o tjuter i sängen. Vad jobbigt såna här kvällar är. Fattar inte..om han är så trött s¨han ligger o skriker så borde det ju vara skönare att bara lägga sej ner o sova. Men INTE Oliwer inte...nee han gillar att skrika o tjuta...ojojoj..tur det inte är såhär varje kväll. Tyvärr händer det ofta så vi är väl lite vana nu...man tycker ju synd om honom när han låter helt hysterisk!

Tidigare ikväll va vi till Degerfors o lämnade tillbaka Mio. Har ju varit hundvakt till honom två nätter nu. har gått bra. lite synd bara att han skäller så mycket...men han känner sej nog inte så hemma här. Men han är så söt! O han blev jätte glad när han fick komma hem igen.

e nu måtste ja gå upp o kolla Oliwer igen..
tjing tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar